Получете още повече ползи по време на тренировка с Mass Extreme. Проверете го сега!

Актуален преглед на най-добрите таблетки за натрупване на маса

Какво е нужно на всеки, за да изгради мускулна маса? Преди всичко трябва да имате силна воля, да се грижите за храненето си и да посещавате редовно фитнес залата. За да постигнете желаните резултати, можете да посегнете и към допълнителни помощници, т.е. подходящи хранителни добавки. Разбира се, не става въпрос за стероиди, защото те не принадлежат към здравословните средства и в крайна сметка развитието на гърдите трябва да бъде възможно най-естествено. Полезни могат да се окажат различни мускулни препарати с растителни екстракти в състава си, които не само ще ви дадат енергия, но и ще подхранят мускулите ви. На пазара има все повече такива препарати, така че си струва да знаете как изглежда класацията на най-ефективните средства.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Тази добавка се оценява от специалисти и интернет потребители. Предполага се, че помага за натрупване на маса, и придобива популярност в САЩ, където спецификацията е щателно тествана и след като преминава редица тестове, е изпратена на европейските пазари. Според описанието на производителя редовната употреба на тези капсули може да доведе до натрупване на мускулна маса до 2 килограма в рамките на две седмици. Екстракти от сминдух, корен от мака, но и значителна концентрация на фосфатидинова киселина, редовната употреба на Mass Extreme трябва значително да повиши нивата на тестостерон. Интересен ефект определено е видимото повишаване на енергията, което е свързано с подобрено представяне по време на тренировка. Към това, разбира се, се добавя и бързото увеличаване на мускулната тъкан.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Диетичната добавка Testolan също заслужава да бъде препоръчана. Той има естествен състав, в който можете да откриете не само сминдух, босилек, корен от мака, но и женшен. С такъв състав определено можете да разчитате на повишаване на нивата на тестостерон и по-висока доза енергия. Производителността по време на тренировка също трябва да се повиши. В мрежата можете да намерите мнения на доволни потребители, които доста бързо са наблюдавали обещаните ефекти в себе си и са забелязали повишаване на нивата на либидото.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Третият, въпреки че не трябва да се счита за най-лошия вариант сред избраните от нас продукти, е TestoBoost. Тази добавка се оценява от редовните посетители на фитнес залата и хората, които искат бързо да изградят мускулна маса. Редовната употреба на таблетките подпомага изграждането на мускулите, дори ако тренировките не се провеждат редовно. Това е възможно благодарение на специално подбран растителен комплекс, който производителят описва като екстракт от Tribulus Terresstris, както и на екстракти от сминдух и зелен чай. Препаратът ще повиши нивата на тестостерона и ще подпомогне метаболизма, благодарение на което приетите калории се превръщат в аминокиселини, които изграждат мускулната тъкан.

Andrzej

Andrzej

В продължение на няколко месеца тренирах във фитнеса почти всеки ден, но не можех да постигна желаните резултати. Един от моите треньори ми каза, че трябва да опитам Mass Extreme. Купих го и не съжалявам, защото наистина постигнах резултатите, за които мечтаех.

Още >>

Mateusz S.

Mateusz S.

Всеки ден бях във фитнеса по няколко часа, преобличах се след работа и прекарвах голяма част от свободното си време, за да изградя по-добра рамка. Чудех се какво правя погрешно, когато резултатите бяха много незначителни. Прочетох някои неща и реших да купя подходящата добавка. Изборът ми падна върху Mass Extreme и аз съм мега доволен, така че мога да го препоръчам на всеки човек за маса.

Още >>

Dzik

Tomek

Мислех, че само стероидите помагат за мускулите, затова избягвах хранителните добавки като дявол. Бях убеден да купя Mass Extreme за първи път от приятел от фитнеса, който се похвали с ефектите. Той ми показа пакета, аз проверих състава и го поръчах. Ефектите ми са страхотни и наистина изглеждам много по-добре от преди и това е благодарение на естествените средства.

Още >>Най-добрият законен начин за бързо изграждане на мускули

Натрупването на маса не върши работа, ако в същото време тялото е оставило метаболизма настрана. Тук е важно да увеличите приема на калории до плюс калории. Получаването на масивна мускулна маса и едновременното намаляване на телесните мазнини е трудно и работи най-добре за спортисти с генетично обусловени качества.

Затова основната цел трябва да бъде натрупването на маса, което може да се постигне с малко увеличение на калориите и добро снабдяване с протеини. Ако се постигне желаното увеличаване на мускулната маса, процентът на телесните мазнини може да бъде намален с умерено намаляване на калориите и високо съдържание на протеини (предпазващи мускулите) (около 2 грама).

Въпреки това, когато става въпрос за прием на храна, качеството има предимство пред количеството. Въглехидратите служат като източник на енергия, но тялото не може да произвежда собствени протеини от тях. Затова протеините и мазнините играят важна роля в храненето. Съдържанието на протеини трябва да се състои от 1,5 грама протеини на килограм телесно тегло на ден. Ако тренирате на високо ниво, 2-2,5 грама протеин на килограм телесно тегло на ден са по-подходящи за изграждане на маса.

Възможно е да се намалят до минимум въглехидратите в диетата в полза на мазнините като източник на енергия. Въпреки това намаляването на мазнините в диетата е вредно, например по отношение на хормоналния баланс (нивата на тестостерон). Следователно около 30% от енергията трябва да се състои от (ненаситени) мастни киселини. Ако консумирате въглехидрати, те трябва да са сложни въглехидрати. Това се отразява по-добре на нивата на кръвната захар. Но непосредствено след тренировка простите въглехидрати, като глюкозата, са първият избор.

Това спира катаболните метаболитни процеси. Мускулният гликоген на тренираните мускули се възстановява по-бързо. Освен това повишените нива на инсулина подобряват усвояването на необходимите аминокиселини в увредените от тренировката мускулни клетки. И двата ефекта също така ускоряват възстановяването.

Междувременно не само мъжете все по-често се упражняват във фитнес залата, но и жените, които искат да укрепят тялото си и да натрупат повече мускулна маса.

За мъжете по-дебелите ръце и по-широките рамене са задължителни; за жените по-стегнатите крака трябва да са задължителни. Изисква се ефективна силова тренировка, както и много търпение и издръжливост, които дават добри резултати. За тези, които не могат да се движат достатъчно бързо въпреки всички усилия, в магазините се предлагат напълно законни продукти, които помагат за изграждането на мускули.

Мускулно изграждане - известно още като "мускулна хипертрофия" - е адаптивна реакция на организма. Ако един мускул е уморен от много тежка работа, като например тренировка с тежести, той се уврежда и след това се възстановява. След това тя се укрепва, т.е. нараства.

Важно е стимулът, на който е изложен мускулът, да е "над прага". Защото само когато мускулната активност надхвърли определено ниво (праг на стимулация), мускулът не може повече да изпълнява работата си, без бързо да се умори и увреди. Само чрез това увреждане се задейства последващата "суперкомпенсация", т.е. възстановяването и укрепването на тъканта. Това означава, че за да се стимулира мускулът за дългосрочен растеж, той трябва да бъде постоянно натоварван до степен, за която не е подготвен (принцип на "прогресивното претоварване").

Тежките тренировки с тежести и подобни на тях натоварвания оказват силни механични сили на опън върху мускулите, което води до малки увреждания (микронаранявания) на саркомерите. Саркомерите са индивидуални структури от контрактилни протеини в мускулните влакна. По време на следтренировъчната регенерация организмът замества тези увредени протеинови структури и добавя нови саркомери към старите, което уплътнява мускулното влакно.

"За повече сила и маса" или "универсално средство за изграждане на мускулна маса и спортове за издръжливост": На пръв поглед креатинът изглежда безопасен продукт за изграждане на мускулна маса за всеки спортист. При по-внимателно разглеждане бързо става ясно, че подобен ефект може да се очаква само при много специфични условия.

Таблетките за изграждане на маса спадат към категорията на хранителните добавки и могат да бъдат намерени в почти всеки супермаркет, магазин за хранителни стоки или аптека. Според теста т.нар. протеинови добавки за тяло могат да се консумират преди или след тренировка, например, те действат само след няколко седмици и се използват за фитнес. Препоръчваните от експертите продукти за изграждане включват подходящи одобрени средства, които съдържат следните активни съставки: протеин, креатин, бета-аланин, аминокиселини с разклонена верига (BCAA), HMB (бета-хидрокси-бета-метилбутират).

. Креатинът може да действа само при строги условия. Ако не пиете достатъчно, рискувате да получите странични ефекти. Креатинът се произвежда в мускулите, но се усвоява и чрез храната, особено месото и рибата. Възможни са положителни ефекти върху мускулния растеж и производителността, но не за всеки спортист. С нарастването на мускулите идва и задържането на вода и увеличаването на теглото. Рискът от нараняване може да се увеличи.

. Добрият насипен протеин също може да бъде полезен. Допълнителните протеини за тялото ви означават, че мускулите ви ще бъдат по-мотивирани да растат. Така че протеинът за мускулна маса е чудесна идея. Често се използват и добавки за изграждане на мускули и хранителни добавки. На нашия сайт ще намерите списък с класация на продукти за повишаване на масата, за да разберете кой е най-добрият.

Различните спортисти обичат да имат повече енергия веднъж дневно, в допълнение към диетата, продукт за изграждане на мускули за оптимално снабдяване с жизненоважни вещества и повече протеини. Освен това в търговията има специални мускулни строители с креатин и други активни съставки, чиито обещания обаче не трябва да се приемат буквално.

Въпреки че винаги е по-добре да се изграждат мускули по естествен начин, много хора използват преки пътища под формата на анаболни стероиди. Не е лесно да се изчисли какво могат да причинят тези лекарства на организма. Освен това те са допинг агенти, които не само могат да бъдат открити по време на състезания, но и чиято употреба е строго забранена.

Никой не може да отрече, че забранените вещества са ефективни и помагат на спортистите да постигат целите си по-бързо, но въпреки това те са незаконни продукти, които нямат място в честното състезание.

. Разрешените стероиди в допълнение към нормалната диета също помагат за изграждане на маса, увеличаване на силата и подобряване на възстановяването. Освен това продуктите имат и други положителни ефекти, а именно намаляват риска от нараняване, стимулират по-бързия метаболизъм и подобряват качеството на съня.

Начинът на действие при изграждането на мускулите е подобен на забранените стероиди, тъй като производителите са възприели и имитирали свойствата на съществуващите андрогени по време на производството. Различни са само имената на марките, но също така е важно да внимавате, тъй като някои производители разчитат твърде много на имената на нелегалните продукти на своите капсули и таблетки, така че потребителите лесно могат да бъдат подведени.

И така, за какво трябва да внимавате, когато купувате и консумирате, за да изградите мускули? По принцип протеиновата диета е не само полезна по време на тренировка, но и достатъчна, за да осигури на организма хранителни вещества, витамини и минерали за постигане на най-добри резултати.

Например протеиновите шейкове са класика при изграждането на мускули. Предлагат се с различни вкусове и служат за малка междинна закуска. Предимството на протеините е, че се доставят директно на организма в достатъчни количества и служат като материал за изграждане на мускулите.

Важно е да знаете, че изграждането на мускулна маса е изключително труден процес. Какви добавки за изграждане на мускули трябва да използвате? Разбира се, хранителните вещества подпомагат бързото натрупване на мускулна маса и това, което е добро за нея, може лесно да се купи на пазара. Добрите добавки за натрупване на маса и за изграждане на мускули се предлагат на достъпни цени и си струва да ги разгледате на уебсайтовете на различни производители.

Добавките за отслабване и хапчетата за мускулна маса са популярен избор за хората, които искат да тренират и да изградят атлетично тяло. Разбира се, висококалоричната диета е най-подходяща за маса. Ето защо е необходимо правилно хранене, обогатено с ценни хранителни вещества. Хранителните добавки за маса и хранителните вещества за изграждане на мускулна маса в този случай са само добавка. Не можете да натрупате маса, ако не консумирате големи количества калории всеки ден. Основата е доброто хранене и едва след това можем да добавим нещо към масата.

. В този момент бихме искали да ви напомним, че всички хранителни вещества за мускулна маса нямат смисъл без упражнения. Мнозина смятат, че най-добрият гейнър за маса са ВСАА. Това не е напълно погрешно, но ако трябва да отговорим на въпроса коя добавка за натрупване на маса да изберем първо, това със сигурност няма да са ВСАА. Аминокиселините са чудесно допълнение, ако вече използвате добавки за изграждане на мускули. Можете да постигнете невероятни резултати в изграждането на атлетична физика с най-добрите продукти за натрупване на маса. Кой Mass Gainer да използвате и коя добавка Mass Gainer е най-добра? Най-добрият гейнър за маса е този, който има много добър състав.

Анаболните стероиди стимулират синтеза на протеини в мускулните клетки. За да се увеличи мускулната маса, са необходими интензивни тренировки. Андрогенната част на стероидните хормони предизвиква типичен мъжки външен вид (дълбок глас, мъжки растеж на косата). Злоупотребата с анаболни стероиди обаче не прави мъжете непременно по-мъжествени. Тестостеронът също така се превръща в тялото в женския полов хормон естроген. При здравите мъже естрогенът регулира, наред с други неща, и метаболизма на мазнините. Ако нивата на тестостерона се повишат в резултат на допълнителен прием на андрогени, концентрацията на естроген в кръвта също се увеличава. Това може да доведе до феминизиране на мъжете. Най-честата последица е образуването на гърди при мъжете (гинекомастия).

Този подход обаче невинаги работи и най-често ефектите на инжекционните анаболни стероиди са същите като тези на пероралните стероиди. Когато изучавате стероиди за маса , като например Anavar, има два термина, които често ще срещнете, и те са стекове и цикъл. Във всяка опаковка таблетки има подробни инструкции. Други препарати могат да се прилагат локално, например върху кожата или в носа.

Понастоящем голям брой глюкокортикоиди за локално приложение като и намаляват конгестията - намалява се хиперреактивността на бронхиалната лигавица - както и бронхиалните мускули имат спазмолитичен ефект. Също така не знаем дали те повишават нивата на хормоните в кръвта по някакъв друг начин. Най-изследваните стероидни растения са: Панацея от Далечния изток, женшен, тайното оръжие на българските щангисти, кореноплоден трън, древен анаболен продукт, който възстановява силата на застаряващите герои, тригонела сминдух, скална детелина Експериментите с тези растения показват значително повишаване на нивата на тестостерон , но също така е установено, че учените не са наблюдавали повишаване или намаляване.

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

стероиди, мускулна маса, протеини за мускулна маса, покачване на мускулна маса, хранителен режим за покачване на мускулна маса, диета за покачване на мускулна маса, диета за мускулна маса, качване на мускулна маса, фитнес програма за маса, хранителен режим за покачване на чиста мускулна маса, хранителни добавки за мускулна маса, как да качим маса, как да кача мускулна маса, как да натрупате мускулна маса, добавки за мускулна маса, сам вкъщи 6, как да качим маса, добавки за мускулна маса и релеф, протеини за мускули, добавки за маса, мускули, протеин за мускулна маса, колко трябва да тежа, bb team forum, качване на мускулна маса, маса за хранене, хранителни добавки за мускулна маса, химия за мускули, диета за мускулна маса, свинска пържола калории, деца на килограм част 2, хранителен режим за мускулна маса, хранителен режим за покачване на мускулна маса, хранителен режим за покачване на чиста мускулна маса, как да качим килограми, сам в къщи 4 част 4, програма за покачване на мускулна маса, фитнес програми за маса, хранителни добавки за маса, качване на килограми, хранителен режим за мускулна маса и релеф, как да кача мускулна маса, диета за покачване на мускулна маса, още девет седмици и половина, програма за маса, програма за времето, как да кача килограми, мусколи, мускули на тялото, хранителна програма за покачване на мускулна маса, хранителен режим за маса, muskulna masa, закратко, деца на килограм 2 част 5, фитнес програма за мускулна маса, как се работи с один, колко килограма трябва да съм, 7 dni futbol, muskoli, хранителен режим за покачване на мускулна маса мъже, как да надебелеем, програма за мускулна маса, протеин за маса, sam v къщи 6, диета за качване на килограми, хранителен режим за качване на маса, тренировъчна програма за маса, kakvo da qm, въглехидрати химия, как да си направим маса, времето 30 дни, тренировка за мускулна маса, iskam 6, маса и тегло, как да качим мускулна маса, мазнини химия, деца на килограм 1, мускулна маса за 1 месец, мускулна маса, мускулна система, хапчета за мускули, туринабол мнения, мускулите, как да надебелея, бързо качване на килограми, програма за качване на маса, метан фитнес, покачване на мускулна маса