Αποκτήστε ακόμα περισσότερα οφέλη κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας με το Mass Extreme. Ελέγξτε το τώρα!

Τρέχουσα επισκόπηση των καλύτερων δισκίων που κερδίζουν μάζα

Τι χρειάζεται κανείς για να χτίσει μυϊκή μάζα; Πρώτα απ' όλα πρέπει να έχετε ισχυρή θέληση, να φροντίζετε τη διατροφή σας και να πηγαίνετε τακτικά στο γυμναστήριο. Για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορείτε επίσης να προσφύγετε σε πρόσθετους υποστηρικτές, δηλαδή σε κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. Φυσικά δεν πρόκειται για στεροειδή, επειδή δεν ανήκουν σε υγιή μέσα, και μετά από όλα, η ανάπτυξη του στήθους πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσική. Διάφορα μυϊκά παρασκευάσματα με φυτικά εκχυλίσματα στη σύνθεσή τους μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα, τα οποία όχι μόνο θα σας δώσουν ενέργεια, αλλά και θα θρέψουν τους μυς σας. Υπάρχουν όλο και περισσότερα τέτοια παρασκευάσματα στην αγορά, οπότε αξίζει να γνωρίζετε πώς φαίνεται η κατάταξη των πιο αποτελεσματικών μέσων.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Αυτό το συμπλήρωμα εκτιμάται από ειδικούς και χρήστες του διαδικτύου. Υποτίθεται ότι βοηθάει στη δημιουργία μάζας και κέρδισε τη δημοτικότητά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η προδιαγραφή δοκιμάστηκε διεξοδικά και αφού πέρασε μια σειρά από δοκιμές, στάλθηκε στις ευρωπαϊκές αγορές. Σύμφωνα με την περιγραφή του κατασκευαστή, η τακτική χρήση αυτών των καψουλών μπορεί να οδηγήσει σε μυϊκή αύξηση έως και 2 κιλά μέσα σε δύο εβδομάδες. Εκχυλίσματα τριγωνέλλας, ρίζας μάκα, αλλά και μια σημαντική συγκέντρωση φωσφατιδικού οξέος, η τακτική χρήση του Mass Extreme θα πρέπει να αυξήσει σημαντικά τα επίπεδα τεστοστερόνης. Ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα είναι σίγουρα η ορατή ενίσχυση της ενέργειας, η οποία συνδέεται με τη βελτίωση της απόδοσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Σε αυτό, φυσικά, προστίθεται η ταχεία αύξηση του μυϊκού ιστού.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Το συμπλήρωμα διατροφής Testolan αξίζει επίσης να συνιστάται. Έχει φυσική σύνθεση, όπου μπορείτε να βρείτε όχι μόνο τριγωνέλλα, δυόσμο, ρίζα μάκα, αλλά και τζίνσενγκ. Με μια τέτοια σύνθεση μπορείτε σίγουρα να υπολογίζετε σε αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης και σε υψηλότερη δόση ενέργειας. Η απόδοση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα πρέπει επίσης να αυξηθεί. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε απόψεις ικανοποιημένων χρηστών, οι οποίοι παρατήρησαν αρκετά γρήγορα τα υποσχόμενα αποτελέσματα στον εαυτό τους και παρατήρησαν αύξηση των επιπέδων λίμπιντο.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Το τρίτο, αν και δεν πρέπει να θεωρείται η χειρότερη επιλογή μεταξύ των προϊόντων που επιλέξαμε, είναι το TestoBoost. Αυτό το συμπλήρωμα εκτιμάται από τους τακτικούς επισκέπτες του γυμναστηρίου και τους ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν γρήγορα μυϊκή μάζα. Η τακτική χρήση των δισκίων υποστηρίζει την οικοδόμηση των μυών, ακόμη και αν δεν πραγματοποιούνται τακτικά προπονήσεις. Αυτό είναι δυνατό χάρη σε ένα ειδικά επιλεγμένο φυτικό σύμπλεγμα, το οποίο ο κατασκευαστής περιγράφει ως Tribulus Terresstris Extract, καθώς και εκχυλίσματα τριγωνέλλας και πράσινου τσαγιού. Το παρασκεύασμα θα αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και θα υποστηρίξει το μεταβολισμό, χάρη στον οποίο οι θερμίδες που καταναλώνονται μετατρέπονται σε αμινοξέα που χτίζουν μυϊκό ιστό.

Andrzej

Andrzej

Γυμνάζομαι στο γυμναστήριο εδώ και αρκετούς μήνες σχεδόν καθημερινά, αλλά δεν μπορούσα να επιτύχω τα αποτελέσματα που ήθελα. Ένας από τους εκπαιδευτές μου μου είπε ότι πρέπει να δοκιμάσω το Mass Extreme. Το αγόρασα και δεν το μετάνιωσα, γιατί πραγματικά πέτυχα τα αποτελέσματα που ονειρευόμουν.

Περισσότερα >>

Mateusz S.

Mateusz S.

Ήμουν στο γυμναστήριο κάθε μέρα για μερικές ώρες κάθε φορά, άλλαζα ρούχα μετά τη δουλειά και αφιέρωνα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μου για να χτίσω ένα καλύτερο πλαίσιο. Αναρωτήθηκα τι έκανα λάθος όταν τα αποτελέσματα ήταν πολύ αμελητέα. Έκανα κάποια ανάγνωση και αποφάσισα να αγοράσω το σωστό συμπλήρωμα. Η επιλογή μου έπεσε στο Mass Extreme και είμαι μέγα ικανοποιημένος, οπότε μπορώ να το συστήσω σε κάθε άντρα για μάζα.

Περισσότερα >>

Dzik

Tomek

Νόμιζα ότι μόνο τα στεροειδή βοηθούσαν στους μύες, οπότε απέφευγα τα συμπληρώματα σαν κόλαση. Με έπεισε να αγοράσω το Mass Extreme για πρώτη φορά ένας φίλος από το γυμναστήριο που καυχιόταν για τα αποτελέσματά του. Μου έδειξε το πακέτο, έλεγξα τη σύνθεση και το παρήγγειλα. Τα αποτελέσματά μου είναι εξαιρετικά και πράγματι φαίνομαι πολύ καλύτερα από πριν, και αυτό χάρη σε φυσικά μέσα.

Περισσότερα >>Ο καλύτερος νόμιμος τρόπος για να χτίσετε μυς γρήγορα

Η συσσώρευση μάζας δεν λειτουργεί εάν το σώμα έχει παραμερίσει ταυτόχρονα τον μεταβολισμό. Εδώ είναι σημαντικό να αυξήσετε την πρόσληψη θερμίδων σε θερμίδες συν. Η ταυτόχρονη απόκτηση τεράστιων μυών και η μείωση του σωματικού λίπους είναι δύσκολη και λειτουργεί καλύτερα για αθλητές με γενετικά ευνοημένα χαρακτηριστικά.

Ο πρωταρχικός στόχος θα πρέπει επομένως να είναι η αύξηση της μάζας, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με μια μικρή αύξηση των θερμίδων και μια καλή παροχή πρωτεϊνών. Εάν επιτευχθεί η επιθυμητή αύξηση της μυϊκής μάζας, το ποσοστό του σωματικού λίπους μπορεί να μειωθεί με μέτρια μείωση των θερμίδων και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες (για την προστασία των μυών) (περίπου 2 γραμμάρια).

Ωστόσο, όταν πρόκειται για την πρόσληψη τροφής, η ποιότητα υπερισχύει της ποσότητας. Οι υδατάνθρακες λειτουργούν ως πηγή ενέργειας, αλλά το σώμα δεν είναι σε θέση να παράγει τις δικές του πρωτεΐνες από αυτούς. Έτσι, οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατροφή. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη πρέπει να αποτελείται από 1,5 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους την ημέρα. Εάν προπονείστε σε υψηλό επίπεδο, 2-2,5 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους και ημέρα είναι καλύτερα για την οικοδόμηση μάζας.

Είναι δυνατόν να ελαχιστοποιηθούν οι υδατάνθρακες στη διατροφή και να προτιμηθεί το λίπος ως πηγή ενέργειας. Ωστόσο, η ελαχιστοποίηση του λίπους στη διατροφή είναι επιζήμια, για παράδειγμα όσον αφορά την ορμονική ισορροπία (επίπεδα τεστοστερόνης). Επομένως, περίπου το 30% της ενέργειας θα πρέπει να αποτελείται από (ακόρεστα) λιπαρά οξέα. Εάν καταναλώνετε υδατάνθρακες, θα πρέπει να είναι σύνθετοι υδατάνθρακες. Αυτό είναι καλύτερο για τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αλλά αμέσως μετά την προπόνηση, οι απλοί υδατάνθρακες, όπως η γλυκόζη, είναι η πρώτη επιλογή.

Αυτό σταματά τις καταβολικές μεταβολικές διεργασίες. Το μυϊκό γλυκογόνο των προπονημένων μυών αναπληρώνεται ταχύτερα. Επιπλέον, τα αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης βελτιώνουν την απορρόφηση των απαραίτητων αμινοξέων στα κατεστραμμένα από την άσκηση μυϊκά κύτταρα. Και τα δύο αποτελέσματα επιταχύνουν επίσης την ανάκαμψη.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι μόνο οι άνδρες που ασκούνται όλο και περισσότερο στο γυμναστήριο, αλλά και οι γυναίκες που θέλουν να δυναμώσουν το σώμα τους και να αποκτήσουν περισσότερη μυϊκή μάζα.

Για τους άνδρες, τα παχύτερα χέρια και οι φαρδύτεροι ώμοι είναι απαραίτητα- για τις γυναίκες, τα σφιχτότερα πόδια πρέπει να είναι απαραίτητα. Απαιτείται αποτελεσματική προπόνηση δύναμης, καθώς και πολλή υπομονή και αντοχή που αποδίδει καλά αποτελέσματα. Για εκείνους που δεν μπορούν να πάνε αρκετά γρήγορα παρά την προσπάθεια, υπάρχουν απόλυτα νόμιμα προϊόντα που διατίθενται στα καταστήματα για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μυών.

Μυϊκή ανάπτυξη - επίσης γνωστή ως "μυϊκή υπερτροφία" - είναι μια προσαρμοστική αντίδραση του οργανισμού. Εάν ένας μυς κουραστεί από πολύ σκληρή εργασία, όπως η προπόνηση με βάρη, καταστρέφεται και στη συνέχεια αποκαθίσταται. Στη συνέχεια ενισχύεται κάπως, δηλαδή μεγαλώνει.

Είναι σημαντικό το ερέθισμα στο οποίο εκτίθεται ο μυς να είναι "πάνω από το κατώφλι". Διότι μόνο όταν η μυϊκή δραστηριότητα υπερβαίνει ένα ορισμένο επίπεδο (κατώφλι ερεθίσματος), ο μυς δεν μπορεί πλέον να κάνει τη δουλειά του χωρίς να κουραστεί και να υποστεί βλάβη. Μόνο μέσω αυτής της βλάβης τίθεται σε κίνηση η επακόλουθη "υπεραντιστάθμιση", δηλαδή η επιδιόρθωση και ενίσχυση του ιστού. Αυτό σημαίνει ότι: για να διεγερθεί ο μυς για μακροχρόνια ανάπτυξη, πρέπει να χρησιμοποιείται συνεχώς σε βαθμό για τον οποίο δεν είναι εξοπλισμένος ("αρχή της προοδευτικής υπερφόρτωσης").

Η προπόνηση με βαριά βάρη και συγκρίσιμα φορτία ασκούν ισχυρές μηχανικές εφελκυστικές δυνάμεις στον μυ, οδηγώντας σε μικρές βλάβες (μικροτραυματισμούς) στα σαρκομέρια. Τα σαρκομέρια είναι μεμονωμένες δομές συσταλτών πρωτεϊνών μέσα στις μυϊκές ίνες. Κατά τη διάρκεια της αναγέννησης μετά την προπόνηση, το σώμα αντικαθιστά αυτές τις κατεστραμμένες πρωτεϊνικές δομές και προσθέτει νέα σαρκομερή στις παλιές, γεγονός που πυκνώνει τις μυϊκές ίνες.

"Για περισσότερη δύναμη και μάζα" ή "ένα πολυεργαλείο για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας και τα αθλήματα αντοχής": Με την πρώτη ματιά, η κρεατίνη φαίνεται να είναι ένας ασφαλής οικοδόμος μυϊκής μάζας για κάθε αθλητή. Με μια πιο προσεκτική εξέταση, γίνεται γρήγορα σαφές ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται μόνο υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Οι ταμπλέτες δόμησης μάζας ανήκουν στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής και μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε σούπερ μάρκετ, εκπτωτικό κατάστημα ή φαρμακείο. Σύμφωνα με τη δοκιμή, τα λεγόμενα συμπληρώματα πρωτεΐνης σώματος μπορούν να καταναλωθούν πριν ή μετά την προπόνηση, για παράδειγμα, λειτουργούν μετά από λίγες μόνο εβδομάδες και χρησιμοποιούνται για γυμναστική. Τα προϊόντα που συνιστούν οι ειδικοί για την οικοδόμηση περιλαμβάνουν κατάλληλους εγκεκριμένους παράγοντες που περιέχουν τα ακόλουθα ενεργά συστατικά: πρωτεΐνη, κρεατίνη, β-αλανίνη, αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA), HMB (β-υδροξυ-β-μεθυλοβουτυρικό οξύ).

. Η κρεατίνη μπορεί να λειτουργήσει μόνο υπό αυστηρές συνθήκες. Αν δεν πίνετε αρκετά, κινδυνεύετε από παρενέργειες. Η κρεατίνη παράγεται στους μύες, αλλά απορροφάται επίσης μέσω των τροφίμων, ιδίως του κρέατος και των ψαριών. Οι θετικές επιδράσεις στη μυϊκή ανάπτυξη και απόδοση είναι πιθανές, αλλά όχι για κάθε αθλητή. Με την ανάπτυξη των μυών έρχεται επίσης κατακράτηση νερού και αύξηση του βάρους. Ο κίνδυνος τραυματισμού μπορεί να αυξηθεί.

. Μια καλή χύμα πρωτεΐνη μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη. Η επιπλέον πρωτεΐνη για το σώμα σας σημαίνει ότι οι μύες σας θα έχουν περισσότερα κίνητρα για να αναπτυχθούν. Έτσι, η πρωτεΐνη για τη μυϊκή μάζα είναι μια πολύ καλή ιδέα. Συχνά χρησιμοποιούνται επίσης συμπληρώματα μυϊκής ενδυνάμωσης και συμπληρώματα διατροφής. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια λίστα κατάταξης των mass gainers, ώστε να μπορείτε να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο.

Διάφοροι αθλητές επιθυμούν να έχουν περισσότερη ενέργεια μία φορά την ημέρα, εκτός από τη διατροφή, ένα προϊόν μυϊκής ενδυνάμωσης για βέλτιστη παροχή ζωτικών ουσιών και περισσότερη πρωτεΐνη. Επιπλέον, υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά μυϊκά δομικά προϊόντα με κρεατίνη και άλλα ενεργά συστατικά, των οποίων οι υποσχέσεις, ωστόσο, δεν πρέπει να λαμβάνονται κυριολεκτικά.

Παρόλο που είναι πάντα καλύτερο να χτίζετε μυς με φυσικό τρόπο, πολλοί άνθρωποι παίρνουν συντομεύσεις με τη μορφή αναβολικών στεροειδών. Δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί τι μπορούν να κάνουν αυτές οι θεραπείες στο σώμα. Επιπλέον, πρόκειται για παράγοντες ντόπινγκ που όχι μόνο μπορούν να ανιχνευθούν στους αγώνες, αλλά η χρήση τους απαγορεύεται αυστηρά.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι απαγορευμένες ουσίες είναι αποτελεσματικές και βοηθούν τους αθλητές να πετύχουν τους στόχους τους γρηγορότερα, ωστόσο πρόκειται για παράνομα προϊόντα που δεν έχουν θέση στον δίκαιο ανταγωνισμό.

. Τα επιτρεπόμενα στεροειδή εκτός από τη συνήθη διατροφή βοηθούν επίσης στην αύξηση της μάζας, στην αύξηση της δύναμης και στη βελτίωση της αποκατάστασης. Επιπλέον, τα προϊόντα έχουν και άλλα θετικά αποτελέσματα, δηλαδή μείωση του κινδύνου τραυματισμού, προώθηση ταχύτερου μεταβολισμού και βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.

Ο τρόπος δράσης στην οικοδόμηση των μυών είναι παρόμοιος με τα απαγορευμένα στεροειδή, καθώς οι κατασκευαστές έχουν υιοθετήσει και μιμηθεί τις ιδιότητες των υπαρχόντων ανδρογόνων κατά την παραγωγή. Μόνο οι εμπορικές ονομασίες είναι διαφορετικές, αλλά είναι επίσης σημαντικό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς ορισμένοι κατασκευαστές βασίζονται υπερβολικά στις ονομασίες των παράνομων προϊόντων των καψουλών και των δισκίων τους, οπότε οι χρήστες μπορούν εύκολα να παραπλανηθούν.

Τι πρέπει λοιπόν να προσέξετε όταν αγοράζετε και καταναλώνετε για να χτίσετε μυς; Κατά κανόνα, η πρωτεϊνική διατροφή δεν είναι μόνο χρήσιμη κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά και επαρκής για να παρέχει στον οργανισμό θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα για καλύτερα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, τα ροφήματα πρωτεΐνης είναι κλασικά όταν πρόκειται για την οικοδόμηση μυών. Κυκλοφορούν σε διάφορες γεύσεις και χρησιμεύουν ως ένα μικρό σνακ στο ενδιάμεσο. Η πρωτεΐνη έχει το πλεονέκτημα ότι παρέχεται άμεσα στον οργανισμό σε επαρκείς ποσότητες και χρησιμεύει ως υλικό οικοδόμησης των μυών.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η οικοδόμηση της μυϊκής μάζας είναι μια εξαιρετικά κουραστική διαδικασία. Ποια συμπληρώματα οικοδόμησης μυών πρέπει να χρησιμοποιείτε; Φυσικά, τα θρεπτικά συστατικά προωθούν την ταχεία αύξηση της μυϊκής μάζας και αυτό που είναι καλό για τη μάζα μπορεί εύκολα να αγοραστεί στην αγορά. Τα καλά συμπληρώματα αύξησης μάζας και οικοδόμησης μυών είναι διαθέσιμα σε προσιτές τιμές και αξίζει να τα ελέγξετε στις ιστοσελίδες διαφόρων κατασκευαστών.

Τα συμπληρώματα απώλειας βάρους και τα άπαχα μυϊκά χάπια είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να ασκηθούν και να χτίσουν μια αθλητική σωματική διάπλαση. Φυσικά, μια δίαιτα υψηλής θερμιδικής αξίας λειτουργεί καλύτερα για τη μάζα. Ως εκ τούτου, απαιτείται σωστή διατροφή εμπλουτισμένη με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Τα συμπληρώματα διατροφής για τη μάζα και τα θρεπτικά συστατικά για την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας είναι σε αυτή την περίπτωση μόνο ένα συμπλήρωμα. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε μάζα αν δεν καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες θερμίδων κάθε μέρα. Η βάση είναι η καλή διατροφή και μόνο τότε μπορούμε να προσθέσουμε κάτι στη μάζα.

. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι όλα τα θρεπτικά συστατικά για μυϊκή μάζα δεν έχουν νόημα χωρίς άσκηση. Πολλοί πιστεύουν ότι το καλύτερο gainer για μάζα είναι τα BCAAs. Αυτό δεν είναι τελείως λάθος, αλλά αν έπρεπε να απαντήσουμε στο ερώτημα ποιο συμπλήρωμα μαζικού κέρδους να επιλέξουμε πρώτα, σίγουρα δεν θα ήταν τα BCAAs. Τα αμινοξέα είναι μια εξαιρετική προσθήκη εάν χρησιμοποιείτε ήδη συμπληρώματα για την οικοδόμηση των μυών. Μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα στην οικοδόμηση μιας αθλητικής σωματικής διάπλασης με τους καλύτερους ενισχυτές μάζας. Ποιο Mass Gainer να χρησιμοποιήσετε και ποιο συμπλήρωμα Mass Gainer είναι το καλύτερο; Ο καλύτερος ενισχυτής μάζας είναι αυτός που έχει πολύ καλή σύνθεση.

Τα αναβολικά στεροειδή προάγουν τη σύνθεση πρωτεϊνών στα μυϊκά κύτταρα. Για να αυξηθεί πραγματικά η μυϊκή μάζα, απαιτείται εντατική προπόνηση. Το ανδρογόνο μέρος των στεροειδών ορμονών προκαλεί μια τυπική ανδρική εμφάνιση (βαθιά φωνή, ανάπτυξη ανδρικών τριχών). Ωστόσο, η κατάχρηση αναβολικών στεροειδών δεν κάνει απαραίτητα τους άνδρες πιο αρρενωπούς. Η τεστοστερόνη μετατρέπεται επίσης στο σώμα σε γυναικεία ορμόνη οιστρογόνα. Στους υγιείς άνδρες, τα οιστρογόνα ρυθμίζουν, μεταξύ άλλων, τον μεταβολισμό του λίπους. Εάν τα επίπεδα τεστοστερόνης αυξηθούν ως αποτέλεσμα της πρόσθετης πρόσληψης ανδρογόνων, αυξάνεται επίσης η συγκέντρωση οιστρογόνων στο αίμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θηλυκοποίηση των ανδρών. Η πιο συχνή συνέπεια είναι ο σχηματισμός στήθους στους άνδρες (γυναικομαστία).

Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση δεν λειτουργεί πάντα και τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα των ενέσιμων αναβολικών στεροειδών είναι τα ίδια με εκείνα των στεροειδών από το στόμα. Όταν μελετάτε στεροειδή για μάζα , όπως Anavar, υπάρχουν δύο όροι που θα συναντήσετε συχνά, και είναι στοίβα και κύκλος. Σε κάθε συσκευασία δισκίων παρέχονται λεπτομερείς οδηγίες. Άλλα σκευάσματα μπορούν να εφαρμοστούν τοπικά, όπως στο δέρμα ή στη μύτη.

Επί του παρόντος, ένας μεγάλος αριθμός τοπικών γλυκοκορτικοειδών όπως τα και μειώνουν τη συμφόρηση - η υπερ-αντιδραστικότητα του βρογχικού βλεννογόνου μειώνεται - καθώς και οι βρογχικοί μύες έχουν αντισπασμωδική δράση. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν αυξάνουν τα επίπεδα ορμονών στο αίμα με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Τα πιο μελετημένα στεροειδή φυτά είναι: Panacea από την Άπω Ανατολή, Ginseng, το μυστικό όπλο των Βούλγαρων αρσιβαρίστων, Root Thorn, ένα αρχαίο αναβολικό που αποκαθιστά τη δύναμη στους γηράσκοντες ήρωες Trigonella Fenugreek, Rock Clover Πειράματα σε αυτά τα φυτά έχουν δείξει σημαντική αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης , αλλά έχει επίσης διαπιστωθεί ότι οι επιστήμονες δεν έχουν δει καμία αύξηση ή μείωση.

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

αναβολικα, στεροειδη, αναβολικα στεροειδη, στεροειδη αναβολικα, στεροειδή, τι ειναι τα αναβολικα, αναβολικά, αναβολικα επιπτωσεις, φυσικα αναβολικα, τεστοστερονη κυκλος, αναβολικα χαπια, φυσικα αναβολικα για γραμμωση, δοε τι σημαινει, τεστοστερόνη συμπλήρωμα, αναβολικα αγορα, τι ειναι η τεστοστερονη, αναβολικα στεροειδη για ογκο, τεστοστερονη χαπια, κρεατινη γραμμωση, συμπληρωματα διατροφησ για ογκο, αναβολικα χαπια για ογκο, φυσικα αναβολικα, γυναικομαστια ποσο κοστιζει, βοτανα για καθυστερημενη περιοδο, ενεσεις τεστοστερονης παρενεργειες, κυκλος αναβολικων για αρχαριους, πως να ριξω την χοληστερινη με βοτανα, τεστοστερόνη παρενέργειες, σχημα προσωπου τεστ, τεστοστερονη, αναβολικα για κοιλιακουσ, τεστοστερονη ενεσιμη, συμπληρωματα για ογκο, αναβολικα στεροειδη παρενεργειες, αναβολικα πριν και μετα, αναβολικα και αθλητισμος, στεροειδή φάρμακα, αναβολικα για γραμμωση, αγορα αναβολικων απο φαρμακειο, αναβολικα επιπτωσεις, φυσικα στεροειδη, κρεατινη αρνητικα, αναβολικα φυσικα, αναβολικα για λιποδιαλυση, συμπληρωματα πρωτεινησ, αναβολικα στεροειδη, αναβολικα για ογκο, κρεατινη και καφες, αναβολικα, φυσικα αναβολικα για ογκο, ντοπινγκ συνεπειες